Den 30. november tar en liten gjeng fra Viken folkehøgskole fatt på en eventyrlig reise. Kl. 02:30, midt på svarteste natta, begynner ferden som til slutt skal ende i Moldova. 15 elever, 2 lærere og 1 miljøstipendiat skal i løpet av 2 uker utforske ny kultur og ny musikk. På denne bloggen skal vi dokumentere våre bedrivelser i Moldova.

DSC_0937

Musikkfolkehøgskolen Viken er en ganske kul folkehøgskole som ligger i Gjøvik, rett ved Mjøsas hvite strand. Her går det om lag 100 ungdommer / unge voksne som bruker dagene sine til å drive med musikk, dans og andre ting som er gøy.

Utveksling og utenlandstur er en viktig del av året på Viken. Vi som skriver denne bloggen er så heldige at vi fikk lov til å bli med på Vikens aller første tur til det mystiske landet Moldova.

Republikken Moldova er et lite land som grenser til Romania i vest og Ukraina i øst. Der bor det omtrent fire millioner mennesker fordelt på 33 tusen kvadratkilometer. Landet er det fattigste i hele Europa, og også det minst besøkte.

Vi skal tilbringe mesteparten av tiden i Chișinău, som er Moldovas hovedstad. Sammen med et knippe moldovske ungdommer skal vi skape god stemning og høy musikk.

– VI GLEDER OSS!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s