Første reisedag er unnagjort! Nå skulle vi egentlig ha vært på hotellet vårt i Moldova, men dette har vært en dag hvor svært lite har gått som planlagt. Derfor sitter vi nå, ikke i Chisinau, men i Wien på et flyhotell og blogger til familie og kjente.

Klokken 02:00 møtte vi opp i Johannes Åpenbar for å kjøre buss til Gardermoen. Litt over 04:00 kom vi fram og flyet skulle gå klokken 06:10. Slik gikk det ikke. Vi fikk en beskjed om at flyet hadde tekniske problemer (det var visst noe galt med batteriet) og at det var forsinket på ubestemt tid. Dette fikk vi høre rundt fire ganger til før de til slutt fant ut at avgangen måtte kanselleres. Morten, Mari og Linda, våre kjære lærere og reiseledere, jobbet på spreng for å fikse alternativ reise, og det ble en dag full av venting og improvisasjon (noe vi på musikkfolkehøgskolen Viken selvfølgelig har god kjennskap til).

DSCF2023.JPG Kort, svartePer, strikking og skriving i vår reisedagbok gjorde de sju timene med venting på flyplassen litt lettere.

Kombinasjonen av døgning, et kansellert fly og svært begrenset informasjon om reisen videre skapte blandede følelser i gjengen.

dscf1993

Det hele løste seg imidlertid veldig bra. Helten nr. 1, Morten Reppesgård, ordnet ny reise og et lite opphold på Raddison Blue hotell på Gardermoen før neste fly skulle gå klokken 18:00 samme dag. På hotellet fikk vi noen timer med søvn, gratis lunsj og badekar. I tillegg fikk vi noen matbonger til en verdi av 225 kroner som viste seg i å være skuffende lite med flyplasspriser. Det ble også observert at vi nå hadde vært på reise i 12 timer, men hadde knapt bevegd oss 500 meter. Det gikk med andre ord veldig smått, men vi mistet ikke motet av den grunn!

Flyet gikk deretter fra Gardermoen til København, så til Wien. I morgen reiser vi med flyet til Moldova klokken 12:40. Innen da har vi rukket å få en sein middag, litt søvn og mer badekar (til Andreas sin store glede). Trass i alt som gikk galt er vi alle enige om at det har vært en svært spennende og innholdsrik dag. Selv om vi ikke kom oss til Moldova i kveld, så ble saken løst på en veldig god måte.

 

————————————————————————–

 

Etter en lang og kaotisk dag, er det utrolig deilig å få bade i eget badekar! Vi har fått enerom med eget bad, og Mikal har iallefall fått utnyttet sitt! Forhåpentligvis er alle opplagt og klar for siste del av reisen før vi når destinasjonen!

15226438_1515140911835629_318865698_n

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s