Endelig er vi her. Endelig sitter vi på hotellet vårt i Moldova!
Kl. 12.40 idag, forlot vi Wien og ankom Chisinau 15.00 norsk tid (ca. 16.00 moldovsk tid). Vi hadde litt forskjellige forventninger til kvaliteten på hvor vi skulle bo, men jeg tror vi alle ble positivt overrasket da vi kom inn på rommene. Det var en mye høyere standard enn vi hadde forventet.

DSCF2064.JPG     dscf2063

I løpet av de timene vi har fått idag har vi fått muligheten til å bli kjent med vår guide, Valentin og han har vist oss rundt i nærområdet. Vi har fått smake på mat vi ikke er vandt til og er spente på hvordan de neste måltidene blir. Etter vi hadde fått en orientering i området rundt hotellet gikk vi innom en dagligvarebutikk hvor vi fikk kjøpt bæreposer med snacks for minimale priser, noe som føltes godt etter en hel dag ++ med flyplasspriser.

dscf2061

Nå har hele gjengen samlet seg inne på et hotellrom for kvelden med snacks og lek. Vi har ikke fått opplevd så veldig mye av Moldova idag, men den lille smakebiten vi fikk idag, gjorde at vi gleder oss til imorgen hvor vi blant annet skal oppleve mer av området rundt hotellet, men også forflytte oss til byen, Rusca hvor vi skal ha konsert i et kvinnefengsel!

15300490_10154580047130569_1777706025_n

Stay tuned!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s