Dag 4 og vi har endelig fått utforsket prisene i Moldova! Idag var vi på et stort marked i en park og DER var det masse å se og sunnmøringen i Michelle slo til. Hennes hoveduttrykk idag var: “Utrulig billig!” Der var malerier, dukker, babooshka-dukker og forskjellige suvenirer som var hjemmelaget.

Brit Elin hadde som mål å kjøpe en “russisk” hatt, som de fleste i Moldova går med. En hatt hun kaller “Igor-hatten”.

dscf2391

Der var blant annet en slags feiring av Romanias nasjonaldag i nærheten. Folk holdt et 1 km langt flagg av Romania, og ropte og hoiet. Det stod midt i veien og vi var veldig usikre på om vi kom oss over i det hele tatt, helt til noen plutselig gikk under flagget. Vi antok at det var greit og gikk under vi også! Bare denne lille detaljen gjorde dagen enda bedre!

 

Deretter spiste vi lunsj på “Andy’s pizza” og der også var det “utrulig billig”.

dscf5079dscf5080

Etter en god lang lunsj, utforsket vi byen mer. Noen gikk på et lite kjøpesenter, mens noen gikk tilbake til markedet. Når det nærmet seg middagstider begynte vi å vandre mot hotellet og var veldig sultne. En gruppe på 6 gikk og gikk og fant aldri veien. De moldovske gatene var vanskelig å se forskjell på. De brukte minst en halvtime – 40 min på en strekning som kunne ha vært 10-15 min. MEN, de kom seg tilbake i tide til middag.

dscf5072

Etter middagen dro vi til et utested som het Albion. Der fikk vi spilt hele repertoaret vårt for et fantastisk bra publikum. Der var to personer på fremste rad som tok nivået helt opp og koste seg skikkelig. Vi var det de kalte “Norvegian surprise” og det så ut som at de var fornøyd!

Et annet band, kalt Wonder City, spilte etter oss og giret oss opp enda mer! Vi danset og lo og de fikk oss til å klappe i nesten 16/4 deler. Til slutt danset nesten hele salen og det var “toppstemning”, som en medelev på Viken ville ha sagt.

For å oppsummere, så har denne dagen vært både kulturrikt og spennende! Energinivået har vært på topp og vi gleder oss til i morgen!

Moldovagjengen – OUT! (Peacetegn)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s