Dag 5, og vi er en liten gjeng som nå befinner oss på Tucano Coffee. Dette var ett av stamstedene for gjengen i fjor og vi tviler ikke på at det blir det for vår gjeng også. Vi har jo alle vitnet til de svært lave prisene i de Moldovske matbutikkene, og det viser seg at prisene ikke er så verst i kaffebarene heller. Dette er til stor glede for Marielle som mener at Tucano kommer til å bli hennes faste hvilested. De andre smiler også fornøyde som er kaffemenneskene de er.

Ellers har dagen vært rolig men interessant med museumbesøk rett i nærheten av hotellet. Her så vi utstoppede dyr som både lever og har levd i landet, et stort og sjeldent skjelett og masse mer. Det skal på tross av dette sies at en lunsj på Andy’s Pizza etterpå også gjorde stort inntrykk på de fleste. Mange gikk etter dette tilbake til hotellet for å slappe av enten på rommet eller på spa i kjelleren. En liten gjeng følte seg derimot litt ekstra eventyrlystne, og gikk rett på bussen mot Mall Dova, kjøpesenteret. Kun 2 lei (1 kr) for å kjøre buss!

Dagens sitat fra samtalen om reisen så langt: 
Jeg synes det var så gøy da de gamle sviskene med sjal om hodet i fengselet ropte “bravo!” etter opptredenen vår. De gamle sviskene hjemme liker ikke sånn musikk vi spiller. De mener jo praktisk talt at Satan bor i stortromma.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s