Det er noe med det å bli vandt til ting man ikke ser så ofte. Som dere nok fikk inntrykk av igår, hadde vi sterke opplevelser som virkelig gikk inn på oss. Idag hadde vi samme opplegget på et barnehjem for jenter, men jeg tror vi alle hadde en “bedre” opplevelse idag.

Vi har hatt to veldig fine opplevelser de to siste dagene, men besøkene har vært litt forskjellige. Vi var ikke forberedt på hva vi skulle se, lukte, føle og kjenne på igår. Alt var nytt og litt skremmende, men idag kom vi med en innstilling som var sterkt preget av opplevelsene vi hadde igår.

Da vi kom frem, satt de klare i konsertlokalet og klappet og heia på oss når gutta rigga opp. Vi jenter, samt noen av guttene, fikk muligheten til å gå rundt å hilse på de flotte damene vi skulle dele musikk med. Jeg personlig synes dette var noe helt annet enn hvordan vi fikk møtt guttene. Jeg vet ikke om det er på grunn av at vi var mer vandt til disse menneskene idag eller om guttene og jentene var forskjellige, men jeg følte at det var helt to forskjellige miljø på de to barnehjemmene. Det var nok en god blanding, men disse jentene var mye mer “på” om jeg kan si det slik. Noe av det første som møtte meg var en liten, tynn og veldig herlig snelle som løp mot meg og kastet seg rundt armene mine. Hun klemte så hardt, kysset meg på kinnet og strøk meg kjærlig gjennom håret mens hun studerte dette nye mennesket hun hadde tatt kontakt med. Bare det var en kjærlighetsbombe i seg selv.

Etter møtet med denne lille jenta, var det bare å prøve å forberede seg på en mengde kjærlighet vi aldri har fått før. Jentene satt på rekke og rad på stolene sine og sprellet med bena mens de rakk ut hendene sine mot oss i håp om en klem.

Konserten begynte og vi startet med fugledansen. Det slo an, i og med at de hadde den ifjor og mange av dem kjente den igjen. De hoppet rundt og ropte og sang. Rommet var fylt av glede og kjærlighet. Under alle innslagene inviterte vi dem med opp på dans, da det slo veldig godt an igår. De strålte og lo og de hadde en helt nydelig energi.

Etter konserten gikk vi innom et par rom for å synge en sang for de som ikke var i stand til å komme seg til lokalet. I og med at dette var det som gjorde mest inntrykk igår var vi spente på hvordan dette ville bli, men jeg opplevde det veldig positivt. Vi var litt mer forberedte på hva vi kom til å se, og klarte å konsentrere oss litt mer om å skape fin musikk for de enn det vi gjorde igår. Tror de synes det var fint å se at vi koste oss når vi sang for de.

Jeg tok ingen bilder av besøket idag. Alt gikk så fort og det var alt for mange klemmer å ta imot. Håper dette innlegget sier nok og klarer seg uten bilder 😉

Stay tuned, imorgen er det et skolebesøk og SHOPPING (woho) på kjøpesenteret, Malldova!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s