Vi må bare beklage for null innlegg igår. Vi hadde hele dagen fri og tiden gikk alt for fort.

Dagen igår gikk til litt forskjellige aktiviteter. Vi var frie til å gjøre det vi ønsket og vi hadde forskjellige behov. Noen sov lenge, noen sto opp til frokost. Noen var med lærerne til en katedral, mens noen tok seg en sen og rolig frokost på favoritt cafeen, Tucano.

Senere ut på kvelden gikk vi alle sammen ut og spiste på en fin restaurant kalt, Uptown. Der hadde de mat som passet alle smaker og vi ble gode og mette. Senere på kvelden gjorde vi litt forskjellige ting igjen. Noen gikk ut på utesteder og kjøpte seg noe kaldt (alkoholfritt selvsagt) og minglet med unge og gamle moldovere som var ute en onsdagskveld, mens noen gikk og la seg. Det var nok lurt å legge seg for dagen idag er veldig hektisk. Vi er nå på vei HJEM!

Vi sitter her på flyplassen i Wien og venter på flyet vårt hjem til Norge. De hyggelige reiselederne våre spanderte en god middag på oss her på flyplassen, så nå er vi slitne, mette og veldig klare til å komme oss hjem til Viken for å nyte de siste dagene før juleferie.

Vi i moldova-gjengen må bare takke for at dere fulgte bloggen vår på turen vår. Vi er glade for at dere interesserer dere i det vi opplever her nede.

Dette var det siste “skikkelige” blogg-innlegget iløpet av turen, MEN gråt ikke for vi kommer med noen refleksjons-innlegg nå før juleferien og kanskje i julen, hvor en og en av oss (av de som vil), skriver sitt eget innlegg om det inntrykkene de sitter igjen med. Dette er vertfall noe vi har lyst å få til, men om vi klarer det i den travle juleperioden, er noe annet. Vi skal vertfall prøve, så FØLG MED!

I tillegg kommer kanskje neste “moldova-kull” til å bruke samme blogg, så da er det bare til å følge med der om et års tid.

dscf1590-3

 

Her er et par bilder fra turen: (flere kommer senere)

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s